☎ 06-27414778
Gespecialiseerd in Vloeren, Trappen en Onderhoud van Parket
Home » Diensten » Onderhoud Parketvloer

Onderhoud Parketvloer

Parketvloeren
Welke vloer u ook heeft, parketvloer, Lamelparket, Mozaiek Parket, Traditionele Vloeren of anders, wij onderhouden uw vloer compleet; inclusief het schuren, het lakken, waxen en impregneren.
Wij doen dit met onze zeer ervaren en professioneel getrainde medewerkers, en gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige materialen.

ONZE WERKZAAMHEDEN
Schuren van de bestaande vloer met div. korrel schuurpapier schuren van de kanten met div. korrel schuurpapier. Uitschuren / krabben van de hoeken polijsten van de bestaande vloer, zodat een op en top resultaat verkregen wordt stofvrij maken van de vloer.
Is specialistenwerk.

OPTIE 1: SCHUREN VAN EEN PARKETVLOER / PLANKENVLOER
Voer deze werkzaamheden dan ook nooit zelf uit daar de kans bestaat dat de kosbare vloer dusdanig beschadigd raakt dat deze vervangen moet worden.
Wij schuren met diverse korrels en wij maken de vloer stofvrij.
In de matriaalkeuze kunnen wij u adviseren afhankelijk van de wensen en houtsoorten.
Tevens zijn deze matrialen ook bij ons te bestellen.

OPTIE 2: BEHANDELEN MET OLIE
In geval dat U kiest voor het behandelen met Olie, zullen wij het Oppervlak eenmaal behandelen met ” Floorservice basisolie” eenmaal voldoende.

OPTIE 3: BEHANDELEN MET OLIE EN HARDWAX
In geval dat U kiest voor het behandelen met Olie en Hardwax, zullen wij het oppervlak eenmaal behandelen met “corcol basisolie” , en vervolgens afwerken met Floorservice hardwax.

OPTIE 4:DE VLOER LAKKEN
In geval dat U kiest voor het LAKKEN van de vloer, zullen wij de vloer eenmaal behandelen met ” Floorservice Base grondlak” en de vloer vervolgens twee maal lakken met ” Floorservice parketlak “.